Recept

Rozemarijnsteak met rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk met tomaatjes

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon. Halveer de kerstomaten. snij de paprika in reepjes, de radijsjes in plakjes, de lenteui in ringen.

  2. 2

    Spoel en droog de rozemarijn. rist de naalden van de takjes af en hak ze fijn. meng ze met de grof gemalen peper, een flinke snuif zout en 3 el olijfolie. Wrijf er de steaks mee in. Dek af en laat 20 minuten rusten.

  3. 3

    Roer een dressing van 2 el wijnazijn, 4 el olijfolie, peper en zout. Verdeel de groenten over de borden en besprenkel ze met de dressing.

  4. 4

    Gril de steaks naar smaak, in een hete pan zonder vetstof. Wikkel ze in aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten.

  5. 5

    Snij het vlees in plakken en verdeel het over de borden. Werk af met parmezaanschilfers en eventueel een plukje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rozemarijnsteak met rucola

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!