• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Steengrill of gourmet met runderlapjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittig gemarineerd

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de ui en de knoflook fijn. Meng in een kom met het komijnpoeder, oregano, chili, limoensap, peper en zout en de runderbouillon. Laat het vlees 5 uren marineren in de marinade.

  2. Aan tafel

  3. 2

    Laat het vlees bakken in wat boter. Voeg er eventueel nog wat van de marinade bij. Leg er een plakje raclettekaas op naar wens en serveer met rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de ui en de knoflook fijn. Meng in een kom met het komijnpoeder, oregano, chili, limoensap, peper en zout en de runderbouillon. Laat het vlees 5 uren marineren in de marinade.

  2. Aan tafel

  3. 2

    Laat het vlees bakken in wat boter. Voeg er eventueel nog wat van de marinade bij. Leg er een plakje raclettekaas op naar wens en serveer met rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.