Runderfilet met spruitjes en ovenaardappels
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Runderfilet met spruitjes en ovenaardappels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Traditioneel gerecht

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Kruid het vlees met peper en zout. Braad het aan in olie. Wentel het door de kruiden en leg het in een ovenschaal. Zet 15 minuten in de oven, keer af en toe om.

  2. 2

    Schil de aardappelen en snij ze in partjes. Meng ze met 2 el olie en kruid met peper en zout. Leg ze bij het vlees en zet alles nog 25 minuten in de oven.

  3. 3

    Maak de spruiten schoon en halveer ze. Kook ze 10 minuten in gezouten water. Giet af.

  4. 4

    Neem het vlees uit de oven en laat het 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  5. 5

    Stoof de spruitjes in een beetje boter en kruid ze met peper en nootmuskaat. Serveer ze bij de aardappelen en het vlees.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Kruid het vlees met peper en zout. Braad het aan in olie. Wentel het door de kruiden en leg het in een ovenschaal. Zet 15 minuten in de oven, keer af en toe om.

  2. 2

    Schil de aardappelen en snij ze in partjes. Meng ze met 2 el olie en kruid met peper en zout. Leg ze bij het vlees en zet alles nog 25 minuten in de oven.

  3. 3

    Maak de spruiten schoon en halveer ze. Kook ze 10 minuten in gezouten water. Giet af.

  4. 4

    Neem het vlees uit de oven en laat het 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  5. 5

    Stoof de spruitjes in een beetje boter en kruid ze met peper en nootmuskaat. Serveer ze bij de aardappelen en het vlees.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.