Yoghurtcake met chocoladepasta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Yoghurtcake met chocoladepasta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Cake op originele wijze

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Roer de boter romig met de suiker en de vanillesuiker. Meng er één na één de eieren door. Zeef de bloem met het bakpoeder boven het beslag. Meng er de yoghurt door en roer tot een glad beslag.

  3. 3

    Vet een cakevorm royaal in met boter, of bekleed hem met bakpapier. Giet er de helft van het beslag in. Verdeel de rest van het deeg in twee porties. Roer de chocoladepasta door een van beide porties. Schep het beslag met de chocoladepasta erbij in de cakevorm. Dek af met de rest van het beslag.

  4. 4

    Zet de cake ongeveer 45 minuten (of iets langer) in de oven. Controleer de gaarheid met een breinaald of een houten satéstokje. Laat afkoelen in de vorm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Roer de boter romig met de suiker en de vanillesuiker. Meng er één na één de eieren door. Zeef de bloem met het bakpoeder boven het beslag. Meng er de yoghurt door en roer tot een glad beslag.

  3. 3

    Vet een cakevorm royaal in met boter, of bekleed hem met bakpapier. Giet er de helft van het beslag in. Verdeel de rest van het deeg in twee porties. Roer de chocoladepasta door een van beide porties. Schep het beslag met de chocoladepasta erbij in de cakevorm. Dek af met de rest van het beslag.

  4. 4

    Zet de cake ongeveer 45 minuten (of iets langer) in de oven. Controleer de gaarheid met een breinaald of een houten satéstokje. Laat afkoelen in de vorm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.