Chocolademeringuehartjes

Zo maak je ‘t
  1. Verwarm de oven voor op 100°C.

  2. Klop het eiwit op tot stijve pieken.

  3. Voeg al kloppend 100 g poedersuiker toe, 1 koffielepel per keer.

  4. Zeef de rest van de poedersuiker en het cacaopoeder samen en spatel dit, 1/3 per keer, door de opgeklopte eiwitten.

  5. Vul een spuitzak met grote ronde spuitmond met de meringue.

  6. Spuit hartjes of wolkjes op een bakplaat met bakpapier en zet 90 min. in de oven.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

IJslolly met bubbels

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Chocolademeringuehartjes

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Aardbeien met chocolade