Heilbotspiesjes met kerstomaat
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Heilbotspiesjes met kerstomaat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vis op de barbecue

bereiding
  1. 1

    Snij de vis in repen van 3 cm breed.

  2. 2

    Spoel de tomaatjes, maar laat het kroontje eraan. Hak het basilicum fijn. Pel en hak de knoflook. Laat de ricotta uitlekken in een zeef.

  3. 3

    Meng de kruiden en de knoflook door de ricotta en breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  4. 4

    Bestrijk de reepjes vis met het ricottamengsel en rol ze op. Prik afwisselend visrolletjes en kerstomaatjes op spiesjes. Bedruppel ze met wat olijfolie en kruid ze rondom met peper en zout.

  5. 5

    Gril de spiesjes op de barbecue of in de grillpan in 5 tot 10 minuten gaar. Serveer met een slaatje naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de vis in repen van 3 cm breed.

  2. 2

    Spoel de tomaatjes, maar laat het kroontje eraan. Hak het basilicum fijn. Pel en hak de knoflook. Laat de ricotta uitlekken in een zeef.

  3. 3

    Meng de kruiden en de knoflook door de ricotta en breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  4. 4

    Bestrijk de reepjes vis met het ricottamengsel en rol ze op. Prik afwisselend visrolletjes en kerstomaatjes op spiesjes. Bedruppel ze met wat olijfolie en kruid ze rondom met peper en zout.

  5. 5

    Gril de spiesjes op de barbecue of in de grillpan in 5 tot 10 minuten gaar. Serveer met een slaatje naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.