• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Goudbrasem met citrus en venkel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pure smaken

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 180°C. Dep de goudbrasem droog. Snij hem aan één zijde op 3 à 4 plekken 1 cm diep in.

  2. 2

    Maak de venkel schoon en snij in reepjes. Schil de sinaasappelen en snij in plakjes. Stop een sinaasappelplakje in elke inkerving van de goudbrasem.

  3. 3

    Bedruppel een bakblik met olie en schik daarin de venkel en de resterende sinaasappelplakjes. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Kruid de vis aan alle kanten met peper en zout en leg hem op het bedje van venkel en sinaasappel. Bedruppel ook de vis met een beetje olie. Stop er enkele takjes tijm in en verdeel de rest erover. Laat 35 à 45 minuten in de oven garen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 180°C. Dep de goudbrasem droog. Snij hem aan één zijde op 3 à 4 plekken 1 cm diep in.

  2. 2

    Maak de venkel schoon en snij in reepjes. Schil de sinaasappelen en snij in plakjes. Stop een sinaasappelplakje in elke inkerving van de goudbrasem.

  3. 3

    Bedruppel een bakblik met olie en schik daarin de venkel en de resterende sinaasappelplakjes. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Kruid de vis aan alle kanten met peper en zout en leg hem op het bedje van venkel en sinaasappel. Bedruppel ook de vis met een beetje olie. Stop er enkele takjes tijm in en verdeel de rest erover. Laat 35 à 45 minuten in de oven garen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.