Aardappelsalade met spinazie en radijs
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelsalade met spinazie en radijs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk als bijgerecht

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen in de schil in licht gezouten water. Laat afkoelen.

  2. 2

    Maak de radijzen schoon. Snij ze in plakjes. Spoel de spinazie en laat uitlekken. Snipper de bieslook fijn.

  3. 3

    Pel de sjalot en snipper ze zeer fijn. Vermeng met de azijn, olijfolie, zout en peper. Pel de aardappelen en snij ze in dikke plakken.

  4. 4

    Schep de aardappelen, radijzen en spinazie in een kom. Vermeng met de vinaigrette. Verdeel de salade over borden en bestrooi met de bieslook. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen in de schil in licht gezouten water. Laat afkoelen.

  2. 2

    Maak de radijzen schoon. Snij ze in plakjes. Spoel de spinazie en laat uitlekken. Snipper de bieslook fijn.

  3. 3

    Pel de sjalot en snipper ze zeer fijn. Vermeng met de azijn, olijfolie, zout en peper. Pel de aardappelen en snij ze in dikke plakken.

  4. 4

    Schep de aardappelen, radijzen en spinazie in een kom. Vermeng met de vinaigrette. Verdeel de salade over borden en bestrooi met de bieslook. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.