Pannenkoeken met walnoten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pannenkoeken met walnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smullen!

bereiding
  1. 1

    Roer voor de pannenkoeken de eieren los met de melk, de zelfrijzende bloem en de vanillesuiker. Meng tot een glad beslag en laat 20 minuten rusten.

  2. 2

    Klop voor de vulling de room stijf. Meng met de gehakte noten, rozijnen en suiker naar smaak.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 80°C en zet er de borden in. Bak 8 pannenkoeken van het beslag en hou ook die tijdens het bakken warm in de oven.

  4. 4

    Verdeel de notenroom over de pannenkoeken. Vouw ze dicht en schik ze op de borden. Werk af met de walnoten, chocoladesaus, chocoladekrullen en suiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Roer voor de pannenkoeken de eieren los met de melk, de zelfrijzende bloem en de vanillesuiker. Meng tot een glad beslag en laat 20 minuten rusten.

  2. 2

    Klop voor de vulling de room stijf. Meng met de gehakte noten, rozijnen en suiker naar smaak.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 80°C en zet er de borden in. Bak 8 pannenkoeken van het beslag en hou ook die tijdens het bakken warm in de oven.

  4. 4

    Verdeel de notenroom over de pannenkoeken. Vouw ze dicht en schik ze op de borden. Werk af met de walnoten, chocoladesaus, chocoladekrullen en suiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.