Flensjes met ananas en noten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Flensjes met ananas en noten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zo at je je pannenkoeken nog nooit!

bereiding
  1. 1

    Doe de bloem met een snuifje zout in een kom en maak in het midden een kuiltje. Breek de eieren in het kuiltje en giet er 100 ml melk bij. Roer krachtig om.

  2. 2

    Giet er in een straaltje de rest van de melk bij. Roer tot een glad beslag.

  3. 3

    Schil de ananas. Verwijder het harde middenstuk. Snij hem in grote stukken. Klop de room lobbig met de vanillesuiker. Vermeng de room met de ananas.

  4. 4

    Bak in een grote koekenpan flinterdunne flensjes in hete boter of olie.

  5. 5

    Schep op een helft van elk flensje een paar stukken ananas. Bestrooi met gehakte noten.

  6. 6

    Leg enkele citroenschilletjes op de ananas en walnoten.

  7. 7

    Vouw de flensjes dubbel en serveer ze meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Doe de bloem met een snuifje zout in een kom en maak in het midden een kuiltje. Breek de eieren in het kuiltje en giet er 100 ml melk bij. Roer krachtig om.

  2. 2

    Giet er in een straaltje de rest van de melk bij. Roer tot een glad beslag.

  3. 3

    Schil de ananas. Verwijder het harde middenstuk. Snij hem in grote stukken. Klop de room lobbig met de vanillesuiker. Vermeng de room met de ananas.

  4. 4

    Bak in een grote koekenpan flinterdunne flensjes in hete boter of olie.

  5. 5

    Schep op een helft van elk flensje een paar stukken ananas. Bestrooi met gehakte noten.

  6. 6

    Leg enkele citroenschilletjes op de ananas en walnoten.

  7. 7

    Vouw de flensjes dubbel en serveer ze meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.