Lekker Shop Shop

Citroencake

Zo maak je ‘t
  1. verwarm de oven voor op 180°C. vet een cakevorm in met boter en bestuif met bloem.

  2. Rasp de schil van de citroenen en pers daarna de vruchten uit.

  3. klop de boter met de suiker tot een luchtige crème. voeg een voor een de eieren toe. meng er dan de bloem door, het citroensap en de geraspte schil.

  4. Giet het beslag in de vorm en zet 40 minuten in de oven. Test even met een prikker of de cake binnenin droog is. Ontvorm en laat afkoelen op een rooster.

  5. Roer de poedersuiker met het citroensap tot glazuur. Giet over de cake en strijk glad. Laat 1 uur opstijven alvorens te serveren. Bestrooi eventueel met wat extra poedersuiker.

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Citroencake volgens Wim

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Chocoladetaartjes

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Chocolademeringuehartjes

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Soezenkrans met frambozen en witte chocolade

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Warme appeltaartjes