Kalfsblanquette met groenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfsblanquette met groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met gekookte aardappelen of rijst

bereiding
  1. 1

    Maak de champignons, zilveruitjes en andere groenten schoon. Snij de wortelen, prei en selder in stukjes.

  2. 2

    Bak het vlees in porties aan in een braadpan met boter. Doe het in een stoofpan en bestrooi met de bloem. Schep om en laat verhitten.

  3. 3

    Doe de groenten bij het vlees en kruid met peper en zout. Doe er ook het kruidentuiltje, de wijn en het bouillonblokje bij. Vul aan met water tot alles net onder staat. Dek af en laat 1 uur zachtjes garen. Voeg 10 minuten voor het einde van de gaartijd de gehaktballetjes toe en laat goed warm worden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de champignons, zilveruitjes en andere groenten schoon. Snij de wortelen, prei en selder in stukjes.

  2. 2

    Bak het vlees in porties aan in een braadpan met boter. Doe het in een stoofpan en bestrooi met de bloem. Schep om en laat verhitten.

  3. 3

    Doe de groenten bij het vlees en kruid met peper en zout. Doe er ook het kruidentuiltje, de wijn en het bouillonblokje bij. Vul aan met water tot alles net onder staat. Dek af en laat 1 uur zachtjes garen. Voeg 10 minuten voor het einde van de gaartijd de gehaktballetjes toe en laat goed warm worden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.