Kleine worstenbroodjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kleine worstenbroodjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker als hapje of lunch

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Meng het gehakt met de chilivlokken. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij het bladerdeeg in plakjes van 5 x 10 cm. Schep op één helft van elk plakje wat gehakt. Sla er de andere helft over en druk de rand wat aan met een vork.

  4. 4

    Bestrijk de worstenbroodjes met eidooier en kruid ze eventueel nog met wat peper. Zet 25 à 30 minuten in de oven. Serveer de worstenbroodjes lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Meng het gehakt met de chilivlokken. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij het bladerdeeg in plakjes van 5 x 10 cm. Schep op één helft van elk plakje wat gehakt. Sla er de andere helft over en druk de rand wat aan met een vork.

  4. 4

    Bestrijk de worstenbroodjes met eidooier en kruid ze eventueel nog met wat peper. Zet 25 à 30 minuten in de oven. Serveer de worstenbroodjes lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.