Fruit met champagne en citroensorbet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Fruit met champagne en citroensorbet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met extra bubbels

bereiding
  1. 1

    Schil de mango, de papaja, de kiwi en de banaan. Snij ze allemaal in stukjes en doe ze in een kom.

  2. 2

    Overgiet met het citroensap, doe er de geraspte gember bij en de suiker. Schep goed om.

  3. 3

    Verdeel de fruitsalade over mooie bakjes en overgiet met champagne.

  4. 4

    Schep in elk schaaltje een bol citroensorbet en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de mango, de papaja, de kiwi en de banaan. Snij ze allemaal in stukjes en doe ze in een kom.

  2. 2

    Overgiet met het citroensap, doe er de geraspte gember bij en de suiker. Schep goed om.

  3. 3

    Verdeel de fruitsalade over mooie bakjes en overgiet met champagne.

  4. 4

    Schep in elk schaaltje een bol citroensorbet en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.