Recept

Conchigliette met maatjes en appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk fris pastaslaatje

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Laat afkoelen.

  2. 2

    Kook of stoom de peultjes beetgaar. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken. Snij ze in schuine reepjes.

  3. 3

    Schil de appel, verwijder het klokhuis, snij hem in blokjes. Hak de dille (niet te fijn). Vermeng de room met het citroensap, de honing en de dille. Breng op smaak met peper en zout. Schep er de pasta door.

  4. 4

    Snij de maatjes in stukjes. Meng ze met de peultjes en de appel. Schep het mengsel door de pasta.

  5. 5

    Verdeel de pasta over de borden en werk af met een plukje dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Conchigliette met maatjes en appel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!