Pizza met kerstomaten en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza met kerstomaten en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Origineel pizzarecept

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spreid de vellen pizzadeeg uit op een met bloem bestoven werkvlak en rol ze in één richting wat uit, tot ze langwerpig zijn.

    Verwarm de oven voor op 220° C.

  2. 2

    Rist de tijm af. Vermeng driekwart ervan met de room en de geitenkaas. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel het kaasmengsel over de pizza's, maar laat aan de randen een tweetal centimeter vrij. Verdeel de tomaatjes over de pizza's. Bestrooi met pijnboompitten en de rest van de tijm.

  4. 4

    Bak de pizza's ongeveer 18 minuten in de op 220° C voorverwarmde oven. Serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spreid de vellen pizzadeeg uit op een met bloem bestoven werkvlak en rol ze in één richting wat uit, tot ze langwerpig zijn.

    Verwarm de oven voor op 220° C.

  2. 2

    Rist de tijm af. Vermeng driekwart ervan met de room en de geitenkaas. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel het kaasmengsel over de pizza's, maar laat aan de randen een tweetal centimeter vrij. Verdeel de tomaatjes over de pizza's. Bestrooi met pijnboompitten en de rest van de tijm.

  4. 4

    Bak de pizza's ongeveer 18 minuten in de op 220° C voorverwarmde oven. Serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.