Cambozola Gold met geroosterde ananas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cambozola Gold met geroosterde ananas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Boordevol smaak

bereiding
  1. 1

    Schil de ananas en snij ze in stukken.

    Laat de poedersuiker op een gemiddeld vuur karameliseren in een pan tot ze lichtbruin en vloeibaar geworden is. Voeg de stukken ananas toe en laat ze aan beide kanten even mee bakken. Doe dit ongeveer 2 minuten, maar let erop dat de ananas stevig blijft.

  2. 2

    Voeg een beetje ananassap toe als het geheel te droog wordt. Kruid met een snuifje kaneel en kruidnagel naar smaak.

  3. 3

    Bak de pijnboompitten zonder vet in een antiaanbakpan.

  4. 4

    Verdeel de warme ananas over het bord en verdeel hierop de in stukken gesneden Cambozola Gold en de pijnboompitten. Serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de ananas en snij ze in stukken.

    Laat de poedersuiker op een gemiddeld vuur karameliseren in een pan tot ze lichtbruin en vloeibaar geworden is. Voeg de stukken ananas toe en laat ze aan beide kanten even mee bakken. Doe dit ongeveer 2 minuten, maar let erop dat de ananas stevig blijft.

  2. 2

    Voeg een beetje ananassap toe als het geheel te droog wordt. Kruid met een snuifje kaneel en kruidnagel naar smaak.

  3. 3

    Bak de pijnboompitten zonder vet in een antiaanbakpan.

  4. 4

    Verdeel de warme ananas over het bord en verdeel hierop de in stukken gesneden Cambozola Gold en de pijnboompitten. Serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.