Bladerdeegbakjes met cantharellen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bladerdeegbakjes met cantharellen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de cantharellen schoon en halveer grote exemplaren. Verwarm de bladerdeegbakjes in de oven.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Fruit ze glazig in de olie. Doe er de cantharellen bij en bak ze goudbruin. Roer er een scheutje witte wijn door. Laat de alcohol verdampen. Roer er de zure room en de peterselie door.

  3. 3

    Neem de cantharellen van het vuur af. Breng ze op smaak met peper en zout. Verdeel ze over de warme deegbakjes en garneer met een plukje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de cantharellen schoon en halveer grote exemplaren. Verwarm de bladerdeegbakjes in de oven.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Fruit ze glazig in de olie. Doe er de cantharellen bij en bak ze goudbruin. Roer er een scheutje witte wijn door. Laat de alcohol verdampen. Roer er de zure room en de peterselie door.

  3. 3

    Neem de cantharellen van het vuur af. Breng ze op smaak met peper en zout. Verdeel ze over de warme deegbakjes en garneer met een plukje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.