Rollade van varkensgebraad
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rollade van varkensgebraad

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Herfstkoken met cantharellen

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de uien. Maak de paprika schoon en snij in blokjes. Borstel de cantharellen schoon en snij ze klein. Spoel de cranberries.

  2. 2

    Bak het spek goudbruin. Doe er de ui, paprika en cantharellen bij en bak even mee. Neem van het vuur af en meng met de cranberries, het paneermeel en het ei. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij het varkensgebraad open tot een lap. Verdeel er de vulling over. Rol op en bind vast met keukentouw. Leg het gebraad op de naad in een met olie bestreken ovenschaal.

  4. 4

    Meng de gehakte kruiden met de honing, het citroensap, het chilipoeder en 5 el olie. Bestrijk er het gebraad mee. Schuif 1 uur in de oven. Schep er regelmatig het braadvocht over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de uien. Maak de paprika schoon en snij in blokjes. Borstel de cantharellen schoon en snij ze klein. Spoel de cranberries.

  2. 2

    Bak het spek goudbruin. Doe er de ui, paprika en cantharellen bij en bak even mee. Neem van het vuur af en meng met de cranberries, het paneermeel en het ei. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij het varkensgebraad open tot een lap. Verdeel er de vulling over. Rol op en bind vast met keukentouw. Leg het gebraad op de naad in een met olie bestreken ovenschaal.

  4. 4

    Meng de gehakte kruiden met de honing, het citroensap, het chilipoeder en 5 el olie. Bestrijk er het gebraad mee. Schuif 1 uur in de oven. Schep er regelmatig het braadvocht over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.