Recept

Spekworstjes met puree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk op koude dagen

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, kook ze gaar en pureer ze met een scheutje melk en wat boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Omwikkel de worsten met het spek (prik eventueel vast) en bak rondom goudbruin. Neem uit de pan en hou warm.

  3. 3

    Stoof in dezelfde pan de uien. Strooi er 1 koffielepel suiker over en laat wat karamelliseren. Blus met de wijn en bouillon en laat even inkoken. Breng op smaak met een beetje peper en zout.

  4. 4

    Serveer de spekworstjes met de uien en de aardappelpuree.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spekworstjes met puree

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!