• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geflambeerde bananen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mét warme chocoladesaus

bereiding
  1. 1

    Pel de bananen. Rasp de schil van de citroenen en pers het sap uit. Besprenkel de bananen met het citroensap.

  2. 2

    Doe wat bruine suiker op een groot bord. Wentel de bananen erdoor en laat ze een half uurtje rusten.

  3. 3

    Smelt boter in een pan en bak de bananen aan alle kanten. Flambeer met de rum (zet de dampkap uit!).

  4. 4

    Smelt de chocolade in de magnetron of au bain-marie.

  5. 5

    Serveer de bananen met de geroosterde amandelschilfers en de warme chocoladesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de bananen. Rasp de schil van de citroenen en pers het sap uit. Besprenkel de bananen met het citroensap.

  2. 2

    Doe wat bruine suiker op een groot bord. Wentel de bananen erdoor en laat ze een half uurtje rusten.

  3. 3

    Smelt boter in een pan en bak de bananen aan alle kanten. Flambeer met de rum (zet de dampkap uit!).

  4. 4

    Smelt de chocolade in de magnetron of au bain-marie.

  5. 5

    Serveer de bananen met de geroosterde amandelschilfers en de warme chocoladesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.