Recept

Gepaneerde camembert

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Krokant kaasje

bereiding
  1. 1

    Kook de sugarsnaps of peultjes beetgaar. Laat afkoelen en snij ze doormidden. Spoel de sla.

  2. 2

    Doe de bloem in een diep bord. Klop het ei los in een ander bord. Meng in een derde bord het paneermeel met peper en zout.

  3. 3

    Wentel de kaas eerst door de bloem, dan door het ei en ten slotte door het paneermeel. Druk het paneerlaagje wat aan.

  4. 4

    Verwarm in een pan een flinke bodem olie en bak de kaas goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.

  5. 5

    Serveer de kaas met de sla en de sugarsnaps, en eventueel nog wat veenbessenconfituur.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gepaneerde camembert
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Kook de sugarsnaps of peultjes beetgaar. Laat afkoelen en snij ze doormidden. Spoel de sla.

  2. 2

    Doe de bloem in een diep bord. Klop het ei los in een ander bord. Meng in een derde bord het paneermeel met peper en zout.

  3. 3

    Wentel de kaas eerst door de bloem, dan door het ei en ten slotte door het paneermeel. Druk het paneerlaagje wat aan.

  4. 4

    Verwarm in een pan een flinke bodem olie en bak de kaas goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.

  5. 5

    Serveer de kaas met de sla en de sugarsnaps, en eventueel nog wat veenbessenconfituur.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!