Rucolasoep met hamkrokantje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rucolasoep met hamkrokantje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk slasoepje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui, hak de knoflook.

    Schil de aardappelen en snij in blokjes.

    Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. 2

    Bak de pancetta 15 minuten in de oven op een ovenplaat met bakpapier.

  3. 3

    Fruit de rode ui en de knoflookteentjes in een eetlepel hete olijfolie. Doe er de aardappelblokjes en balsamico bij. Roer regelmatig en laat 5 minuten stoven.

  4. 4

    Voeg gevogeltebouillon, water en rucola toe en laat 15 minuten garen onder deksel.

  5. 5

    Mix de soep, kruid met peper en zout. Verdeel over de kommen en werk af met een hamkrokantje, geraspte parmezaan en frisse blaadjes rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui, hak de knoflook.

    Schil de aardappelen en snij in blokjes.

    Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. 2

    Bak de pancetta 15 minuten in de oven op een ovenplaat met bakpapier.

  3. 3

    Fruit de rode ui en de knoflookteentjes in een eetlepel hete olijfolie. Doe er de aardappelblokjes en balsamico bij. Roer regelmatig en laat 5 minuten stoven.

  4. 4

    Voeg gevogeltebouillon, water en rucola toe en laat 15 minuten garen onder deksel.

  5. 5

    Mix de soep, kruid met peper en zout. Verdeel over de kommen en werk af met een hamkrokantje, geraspte parmezaan en frisse blaadjes rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.