Recept

Chocoladetaart met hazelnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Chocoladebom

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster de hazelnoten goudbruin in een pan zonder vetstof. Laat afkoelen en hak grof.

  2. 2

    Hak de chocolade grof en smelt samen met de boter au bain marie.

  3. 3

    Klop de eieren los met de suiker. Meng met de gesmolten chocolade. Schep er de bloem en de hazelnoten door.

  4. 4

    Schep het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm. Schuif 30 à 35 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster. Bestrooi de taart met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocoladetaart met hazelnoten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster de hazelnoten goudbruin in een pan zonder vetstof. Laat afkoelen en hak grof.

  2. 2

    Hak de chocolade grof en smelt samen met de boter au bain marie.

  3. 3

    Klop de eieren los met de suiker. Meng met de gesmolten chocolade. Schep er de bloem en de hazelnoten door.

  4. 4

    Schep het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm. Schuif 30 à 35 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster. Bestrooi de taart met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!