Chocoladetaart met hazelnoten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocoladetaart met hazelnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Chocoladebom

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster de hazelnoten goudbruin in een pan zonder vetstof. Laat afkoelen en hak grof.

  2. 2

    Hak de chocolade grof en smelt samen met de boter au bain marie.

  3. 3

    Klop de eieren los met de suiker. Meng met de gesmolten chocolade. Schep er de bloem en de hazelnoten door.

  4. 4

    Schep het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm. Schuif 30 à 35 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster. Bestrooi de taart met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster de hazelnoten goudbruin in een pan zonder vetstof. Laat afkoelen en hak grof.

  2. 2

    Hak de chocolade grof en smelt samen met de boter au bain marie.

  3. 3

    Klop de eieren los met de suiker. Meng met de gesmolten chocolade. Schep er de bloem en de hazelnoten door.

  4. 4

    Schep het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm. Schuif 30 à 35 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster. Bestrooi de taart met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.