Broodje kip
bereiding
- 
                        1 Snij de kipfilets in reepjes. Snij de ui in fijne ringen, de komkommer in flinterdunne plakjes en de tomaten in plakjes. Verwarm de oven voor op 200°C. 
- 
                        2 Bak de kipreepjes in 4 à 5 minuten gaar en goudbruin in de hete olie. Kruid met peper, zout en paprikapoeder. Doe er de uiringen bij. Roerbak nog een paar minuten. 
- 
                        3 Verdeel het brood in 4 punten. Zet het 5 minuten in de oven. Klop de room lobbig en meng met de yoghurt en de oregano. Kruid naar smaak met peper en zout. 
- 
                        4 Snij de broodpunten open. Bestrijk de onderste helft met wat dressing. Vul met kipreepjes en groenten. Serveer meteen. 
Voorbereiding
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                                 
                 
                 
                