Vissersstoofpotje met langoustines
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vissersstoofpotje met langoustines

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De zee op je bord!

bereiding
  1. 1

    Meng in een vijzel of met de keukenrobot gember, rode peper, knoflook en paprikapoeder. Voeg er 2 el olie bij en meng tot een pittige pasta.

  2. 2

    Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verhit de sesamolie in een pan, voeg de kruidige pasta en het citroengras toe en roerbak. Voeg kokosmelk, kippenbouillon en limoensap toe, laat 5 minuten koken. Voeg de zeeduivel toe en laat 4 minuten verder garen. Voeg de langoustines en de mosselen toe en laat garen tot de mosselschelpen opengaan en de langoustinestaarten mooi rood kleuren.

  4. 4

    Serveer goed warm met de basmatirijst en flink wat verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng in een vijzel of met de keukenrobot gember, rode peper, knoflook en paprikapoeder. Voeg er 2 el olie bij en meng tot een pittige pasta.

  2. 2

    Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verhit de sesamolie in een pan, voeg de kruidige pasta en het citroengras toe en roerbak. Voeg kokosmelk, kippenbouillon en limoensap toe, laat 5 minuten koken. Voeg de zeeduivel toe en laat 4 minuten verder garen. Voeg de langoustines en de mosselen toe en laat garen tot de mosselschelpen opengaan en de langoustinestaarten mooi rood kleuren.

  4. 4

    Serveer goed warm met de basmatirijst en flink wat verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.