Recept

Reegoulash met najaarsgroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wild op z'n lekkerst!

bereiding
  1. 1

    Vermeng de bloem met een snuifje peper en zout. Bestuif er het vlees mee. Bak het op een hevig vuur kort rondom aan in boter of olie.

  2. 2

    Haal het vlees uit de pan en fruit in dezelfde vetstof de uien glazig. Doe er het vlees weer bij, en de knoflook. Kruid met paprikapoeder, komijn en oregano.

  3. 3

    Giet er de bouillon bij. Dek af en laat 1.30 uur stoven onder deksel. Roer regelmatig om.

  4. 4

    Doe de blokjes pastinaak en pompoen in een ingevette ovenschotel. Strooi er de tijm, komijnzaadjes, peper en zout over. Sprenkel er de honing en de Canadese stroop over en nog wat extra olijfolie, en schuif de groenten de laatste 40 minuten bij de reegoulash in de oven. Roer regelmatig om.

  5. 5

    Bind de saus van de reegoulash met wat maïszetmeel opgelost in water en breng nog op smaak met peper en zout. Serveer met de gegrilde pompoen en pastinaak. Lekker met kastanjepuree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Reegoulash met najaarsgroenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!