Duo van chocolademousse (2)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Duo van chocolademousse (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Chocolade en mokka: een zalige combinatie

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week de gelatineblaadjes in koud water.
    Smelt de chocolade boven een warmwaterbad.

    Maak koffie.

  2. 2

    Los de suiker en de goed uitgeknepen gelatine
    op in de hete koffie. Roer de koffie door
    de chocolade en meng goed. Laat lichtjes
    opstijven in de koelkast.

  3. 3

    Klop de slagroom half stijf. Spatel hem door
    het chocolademengsel zodra de mousse begint
    op te stijven. Verdeel het mengsel over
    de espressokopjes en laat opstijven in de
    koelkast. Werk af met een koffieboontje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week de gelatineblaadjes in koud water.
    Smelt de chocolade boven een warmwaterbad.

    Maak koffie.

  2. 2

    Los de suiker en de goed uitgeknepen gelatine
    op in de hete koffie. Roer de koffie door
    de chocolade en meng goed. Laat lichtjes
    opstijven in de koelkast.

  3. 3

    Klop de slagroom half stijf. Spatel hem door
    het chocolademengsel zodra de mousse begint
    op te stijven. Verdeel het mengsel over
    de espressokopjes en laat opstijven in de
    koelkast. Werk af met een koffieboontje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.