Oosterse kabeljauwfilet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Oosterse kabeljauwfilet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klaar in 5 minuten

bereiding
  1. 1

    Leg 4 kabeljauwfilets van 200 g op een bord, en 3 el sojasaus.

  2. 2

    Snij 1 bosje lente-ui in ringen en verdeel ze over de vis. Zet het bord op een rooster boven een wok met een bodempje water, en zet er een deksel over.

  3. 3

    Stoom de vis in 4 minuten gaar. Serveer met gestoomde groenten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Leg 4 kabeljauwfilets van 200 g op een bord, en 3 el sojasaus.

  2. 2

    Snij 1 bosje lente-ui in ringen en verdeel ze over de vis. Zet het bord op een rooster boven een wok met een bodempje water, en zet er een deksel over.

  3. 3

    Stoom de vis in 4 minuten gaar. Serveer met gestoomde groenten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.