Petit-Suisse-ijsjes met aardbeien
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Petit-Suisse-ijsjes met aardbeien

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal als vieruurtje

bereiding
  1. 1

    Verwijder voorzichtig de afdekpapiertjes van de kaas, en laat de potjes aan elkaar zitten (dat is makkelijker voor in de diepvriezer). Schep de kaas in een ruime kom. Spoel de potjes schoon en droog ze af.

  2. 2

    Meng de kaas goed met de aardbeienconfituur.

  3. 3

    Vul de potjes met het mengsel. Zet ze 30 minuten in de diepvriezer.

  4. 4

    Steek daarna houten stokjes in de potjes en laat ze nog 3 uur verder opstijven.

  5. 5

    Je kunt de ijsjes makkelijk ontvormen door ze eerst een paar seconden in heet water te dompelen zodat het buitenste laagje ijs smelt. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwijder voorzichtig de afdekpapiertjes van de kaas, en laat de potjes aan elkaar zitten (dat is makkelijker voor in de diepvriezer). Schep de kaas in een ruime kom. Spoel de potjes schoon en droog ze af.

  2. 2

    Meng de kaas goed met de aardbeienconfituur.

  3. 3

    Vul de potjes met het mengsel. Zet ze 30 minuten in de diepvriezer.

  4. 4

    Steek daarna houten stokjes in de potjes en laat ze nog 3 uur verder opstijven.

  5. 5

    Je kunt de ijsjes makkelijk ontvormen door ze eerst een paar seconden in heet water te dompelen zodat het buitenste laagje ijs smelt. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.