Viskoekjes (2)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Viskoekjes (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gegrilde koekjes

bereiding
  1. 1

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Week het toastbrood in de melk. Verwijder de zaadjes van het pepertje en hak het fijn. Hak de visfilet en de garnalen heel fijn.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalotten, stoof ze glazig in 2 el olijfolie, laat afkoelen. Week het brood in de melk.

  3. 3

    Meng de gehakte vis met het uitgeknepen brood, de eieren, koriander, tomatenblokjes, sjalot en chili. Kruid met peper en zout en voeg eventueel paneermeel toe (de massa mag niet te fel plakken).

  4. 4

    Vorm kleine koekjes van het mengsel. Bestrijk ze met olijfolie en grill ze 2 à 3 minuten aan elke kant. Serveer met een groene salade met korianderblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Week het toastbrood in de melk. Verwijder de zaadjes van het pepertje en hak het fijn. Hak de visfilet en de garnalen heel fijn.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalotten, stoof ze glazig in 2 el olijfolie, laat afkoelen. Week het brood in de melk.

  3. 3

    Meng de gehakte vis met het uitgeknepen brood, de eieren, koriander, tomatenblokjes, sjalot en chili. Kruid met peper en zout en voeg eventueel paneermeel toe (de massa mag niet te fel plakken).

  4. 4

    Vorm kleine koekjes van het mengsel. Bestrijk ze met olijfolie en grill ze 2 à 3 minuten aan elke kant. Serveer met een groene salade met korianderblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.