Lekker Shop Shop

Cannelloni met spinazie

Zo maak je ‘t

    Voorbereiding

  1. Kook de cannellonipijpjes 3 minuten in gezouten water en spoel ze meteen met koud water. Verwarm de oven voor op 200° C. Snipper de ui en pers de knoflook. 

  2. Meng de spinazie met de ricotta. Breng op smaak met peper en zout. Vul er de cannelloni mee. 

  3. Fruit de ui en de knoflook. Doe er de saus bij en laat 10 minuten sudderen.

  4. Schik de cannelloni in een ovenschaal. Schep er de tomatensaus over en bestrooi met de mozzarella. 

  5. Zet nog 15 minuten in de op 200° C voorverwarmde oven. 

Of toch iets anders?

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Cannelloni met verse spinazie

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Cannelloni met ricotta en tomaat

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Cannelloni met kipgehakt en selder