Boterham met plattekaas en radijsjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Boterham met plattekaas en radijsjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomerbeleg

bereiding
  1. 1

    Besmeer 1 boterham met een dikke laag volle plattekaas.

  2. 2

    Spoel 2 radijsjes en snij ze in flinterdunne plakjes. Verdeel ze over de plattekaas.

  3. 3

    Geef nog een flinke draai van de pepermolen (liefst 4-seizoenenpeper).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Besmeer 1 boterham met een dikke laag volle plattekaas.

  2. 2

    Spoel 2 radijsjes en snij ze in flinterdunne plakjes. Verdeel ze over de plattekaas.

  3. 3

    Geef nog een flinke draai van de pepermolen (liefst 4-seizoenenpeper).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.