Kalkoen-pestosalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalkoen-pestosalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere spread voor op je boterham. 

bereiding
  1. 1

    Snij de kalkoenfilet in blokjes, kruid met peper en zout en bak in olijfolie gaar. Laat afkoelen.

  2. 2

    Mix de verse kruiden glad, met de gepelde knoflook, de Parmezaanse kaas, de pijnboompitten en een flinke scheut olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Meng de yoghurt met de kalkoenreepjes door de pesto.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de kalkoenfilet in blokjes, kruid met peper en zout en bak in olijfolie gaar. Laat afkoelen.

  2. 2

    Mix de verse kruiden glad, met de gepelde knoflook, de Parmezaanse kaas, de pijnboompitten en een flinke scheut olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Meng de yoghurt met de kalkoenreepjes door de pesto.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.