Linguine met geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Linguine met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Eenvoudig

bereiding
  1. 1

    Kook de linguine beetgaar in gezouten water.

  2. 2

    Spoel en halveer de tomaatjes. Pel en snipper de knoflook. Spoel de rucola en schud goed droog. Verdeel de geitenkaas in stukjes. 

  3. 3

    Fruit de knoflook glazig in olijfolie. Doe er de tomaten bij en roerbak ze kort mee. 

  4. 4

    Meng de uitgelekte pasta met de tomaten. Warm nog even door. Verdeel de pasta over warme borden. Werk af met rucola, stukjes geitenkaas en versgemalen peper. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de linguine beetgaar in gezouten water.

  2. 2

    Spoel en halveer de tomaatjes. Pel en snipper de knoflook. Spoel de rucola en schud goed droog. Verdeel de geitenkaas in stukjes. 

  3. 3

    Fruit de knoflook glazig in olijfolie. Doe er de tomaten bij en roerbak ze kort mee. 

  4. 4

    Meng de uitgelekte pasta met de tomaten. Warm nog even door. Verdeel de pasta over warme borden. Werk af met rucola, stukjes geitenkaas en versgemalen peper. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.