Recept

Mignonnettes met mosterdsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker stukje vlees met een kruidig-zure toets

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij 12 zachte gedroogde abrikozen overlangs doormidden. Snij 6 plakjes prosciutto in stukken dubbel zo groot als de abrikozen.

  2. 2

    Meng met een vork 1 eetlepel graanmosterd met 50g boter.

  3. 3

    Smeer 4 mignonnettes aan weerskanten in met de mosterdboter.

  4. 4

    Stop in elke abrikoos een stukje prosciutto. Bak het vlees in een antiaanbakpan 2 minuten aan weerskanten.

  5. 5

    Blus met een glas droge witte wijn. Zet het vuur zachter, leg er de abrikozen en 4 salieblaadjes bij en laat nog 3 minuten verder garen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mignonnettes met mosterdsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!