Recept

Gelei van rosé en rode bessen met frambozenijs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fruitig dessert

bereiding
  1. 1

    Los de gelatine op in het lauwe water. Laat 5 minuutjes staan.

  2. 2

    Breng ondertussen de schuimwijn aan de kook met de suiker. Laat 1 à 2 minuten pruttelen tot de suiker gesmolten is. Haal van het vuur, laat lichtjes afkoelen en roer er het gelatinemengsel door.

  3. 3

    Giet het rosémengsel in mooie glaasjes. Leg in elk glas wat rode besjes en laat 2 à 3 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Werk elk glaasje af met een bolletje frambozenijs en een suikerroosje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gelei van rosé en rode bessen met frambozenijs
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Los de gelatine op in het lauwe water. Laat 5 minuutjes staan.

  2. 2

    Breng ondertussen de schuimwijn aan de kook met de suiker. Laat 1 à 2 minuten pruttelen tot de suiker gesmolten is. Haal van het vuur, laat lichtjes afkoelen en roer er het gelatinemengsel door.

  3. 3

    Giet het rosémengsel in mooie glaasjes. Leg in elk glas wat rode besjes en laat 2 à 3 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Werk elk glaasje af met een bolletje frambozenijs en een suikerroosje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!