Kruidentomaten met knoflookbrood
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kruidentomaten met knoflookbrood

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Aromatisch

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. 

  2. 2

    Spoel de tomaten, halveer ze en vermeng ze met de olijfolie en de balsamico-azijn. Breng op smaak met peper en zout. 

  3. 3

    Leg de tomaten met de snijkant naar boven op een met bakpapier bedekt bakblik en laat ze in de voorverwarmde oven ongeveer 50 minuten roosteren, tot ze gerimpeld maar nog wat vochtig zijn (of laat ze langzaam bakken op aluminiumfolie op de grill). Laat ze op het bakblik afkoelen. 

  4. 4

    4Snij het stokbrood in sneetjes en leg ze even op de grill. Bestrijk ze met knoflookboter en serveer met de kruidentomaten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. 

  2. 2

    Spoel de tomaten, halveer ze en vermeng ze met de olijfolie en de balsamico-azijn. Breng op smaak met peper en zout. 

  3. 3

    Leg de tomaten met de snijkant naar boven op een met bakpapier bedekt bakblik en laat ze in de voorverwarmde oven ongeveer 50 minuten roosteren, tot ze gerimpeld maar nog wat vochtig zijn (of laat ze langzaam bakken op aluminiumfolie op de grill). Laat ze op het bakblik afkoelen. 

  4. 4

    4Snij het stokbrood in sneetjes en leg ze even op de grill. Bestrijk ze met knoflookboter en serveer met de kruidentomaten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.