Recept

Penne rigati met krulandijvie en salami

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartig pastabord

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de bladeren van een witte selder.

    Schil de stengels en snij ze in blokjes van 1 cm.

     

    Laat trekken in water met het sap van 1/2 limoen.

    Maak 1 krulandijvie schoon en snij de bladderen in reepjes.

    Snipper 1 rode ui.

  2. 2

    Bak 200 g salami in plakjes 3 minuten in 3 à 4 eetelepels olijfolie.

  3. 3

    Voeg de andijvie en ui toe en laat meestoven. Kruid met peper en zout. Laat verder garen op een zacht vuurtje.

  4. 4

    Bak 1 snee wit brood aan beide kanten krokant in 2 eetlepels olijfolie. Laat afkoelen en verkruimel.

  5. 5

    Kook 500 g pasta beetgaar, samen met de selderblokjes. Giet af en meng met de groenten en de salami. Bestrooi met de krokante broodkruimels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Penne rigati met krulandijvie en salami

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!