Pompoen-kaascakejes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pompoen-kaascakejes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Apart!

bereiding
  1. 1

    Snij de pompoen in blokjes. Stoom ze 20 minuten, of tot ze goed gaar zijn zonder uit elkaar te vallen. Pel de uien en snipper ze fijn. Fruit ze glazig in de olijfolie. 

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 210°C. 

  3. 3

    Vermeng de bloem met een snuifje peper en zout. Doe er de gemalen kaas bij.

  4. 4

    Roer de boter romig, voeg er een voor een de eieren aan toe en roer telkens goed glad. Vermeng met de pompoen en de uien. Strooi er het bloem-kaasmengsel bij. Voeg er de grof geplette noten aan toe. 

  5. 5

    Verdeel het beslag over ingevette cakevormpjes en bak ze 40 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de pompoen in blokjes. Stoom ze 20 minuten, of tot ze goed gaar zijn zonder uit elkaar te vallen. Pel de uien en snipper ze fijn. Fruit ze glazig in de olijfolie. 

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 210°C. 

  3. 3

    Vermeng de bloem met een snuifje peper en zout. Doe er de gemalen kaas bij.

  4. 4

    Roer de boter romig, voeg er een voor een de eieren aan toe en roer telkens goed glad. Vermeng met de pompoen en de uien. Strooi er het bloem-kaasmengsel bij. Voeg er de grof geplette noten aan toe. 

  5. 5

    Verdeel het beslag over ingevette cakevormpjes en bak ze 40 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.