Quiche met camembert en noten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quiche met camembert en noten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verras je gasten

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210°C. Bekleed een vlaaivorm met het bladerdeeg. Snij de overtollige randjes weg en bewaar ze. 

  2. 2

    Spoel de selder en snij in boogjes. Blancheer ze 5 minuten in de groentebouillon, giet af en laat uitlekken.  

  3. 3

    Verspreid de walnoten en de amandelen over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze 5 minuten in de oven. Hak grof.

  4. 4

    Verdeel de selder en de noten over de bladerdeegbodem. Snij de camembert in plakjes en leg op de selder. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Snij reepjes uit het overschotje bladerdeeg en leg die als raster op de taart. Duw lichtjes aan en bestrijk met melk. Schuif 30 tot 40 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210°C. Bekleed een vlaaivorm met het bladerdeeg. Snij de overtollige randjes weg en bewaar ze. 

  2. 2

    Spoel de selder en snij in boogjes. Blancheer ze 5 minuten in de groentebouillon, giet af en laat uitlekken.  

  3. 3

    Verspreid de walnoten en de amandelen over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze 5 minuten in de oven. Hak grof.

  4. 4

    Verdeel de selder en de noten over de bladerdeegbodem. Snij de camembert in plakjes en leg op de selder. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Snij reepjes uit het overschotje bladerdeeg en leg die als raster op de taart. Duw lichtjes aan en bestrijk met melk. Schuif 30 tot 40 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.