Groentecrumble
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Groentecrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Veggie

bereiding
  1. 1

    Maak alle groenten schoon. Spoel de bloemkool en de broccoli, verdeel ze in roosjes. Schraap de wortelen, snij ze in plakjes. Stoom ze 20 minuten, of tot ze beetgaar zijn.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. 3

    Snij de ijskoude boter in blokjes. Vermeng ze met de bloem, de gemalen kaas en een snuifje peper en zout tot een kruimelig mengsel.

  4. 4

    Schep de groenten in een lichtjes met olijfolie ingevette ovenschaal. Strooi er het kruimelmengsel over.

  5. 5

    Zet 20 minuten in het midden van de oven.

  6. 6

    Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak alle groenten schoon. Spoel de bloemkool en de broccoli, verdeel ze in roosjes. Schraap de wortelen, snij ze in plakjes. Stoom ze 20 minuten, of tot ze beetgaar zijn.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. 3

    Snij de ijskoude boter in blokjes. Vermeng ze met de bloem, de gemalen kaas en een snuifje peper en zout tot een kruimelig mengsel.

  4. 4

    Schep de groenten in een lichtjes met olijfolie ingevette ovenschaal. Strooi er het kruimelmengsel over.

  5. 5

    Zet 20 minuten in het midden van de oven.

  6. 6

    Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.