Visburgers
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Visburgers

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Visburgers met een verrassende vulling

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het wit én groen van de lente-uitjes in ringetjes. Hou een stukje wit apart voor het vissenoog. 

  2. 2

    Maak het gehakt aan met de eieren en het paneermeel. Vermeng met fijngesnipperde uitjes en de Provençaalse kruiden. Kruid eventueel bij met peper en zout. 

  3. 3

    Vorm vissen van het gehakt. Meng paneermeel met water, peper, zout en paprikapoeder. Bestrijk de 'vissen' met eiwit en haal ze door het paneermengsel. Leg ze een half uurtje in de koelkast. 

  4. 4

    Leg een groot vel aluminiumfolie op een bakplaat. Leg er de hamburgervissen op.

  5. 5

    Bak de hamburgers 40 minuten op 175° C. Dek eventueel af met aluminiumfolie als de bovenkant te snel zou kleuren. Lekker warm of koud, met een frisse groene salade. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het wit én groen van de lente-uitjes in ringetjes. Hou een stukje wit apart voor het vissenoog. 

  2. 2

    Maak het gehakt aan met de eieren en het paneermeel. Vermeng met fijngesnipperde uitjes en de Provençaalse kruiden. Kruid eventueel bij met peper en zout. 

  3. 3

    Vorm vissen van het gehakt. Meng paneermeel met water, peper, zout en paprikapoeder. Bestrijk de 'vissen' met eiwit en haal ze door het paneermengsel. Leg ze een half uurtje in de koelkast. 

  4. 4

    Leg een groot vel aluminiumfolie op een bakplaat. Leg er de hamburgervissen op.

  5. 5

    Bak de hamburgers 40 minuten op 175° C. Dek eventueel af met aluminiumfolie als de bovenkant te snel zou kleuren. Lekker warm of koud, met een frisse groene salade. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.