Gevulde tomaten met gehakt
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde tomaten met gehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De zongedroogde tomaatjes, parmezaan en oregano geven deze gevulde tomaten een Italiaanse toets. Serveer ze met pasta of met puree.

Nog méér recepten met voor gevulde tomaat ontdek je in deze receptenset.

bereiding
  1. 1

    Snij een kapje van de tomaten af en hol ze uit. Laat ze omgekeerd uitlekken.

  2. 2

    Hak de zongedroogde tomaatjes fijn. Meng ze met de parmezaan en de oregano door het gehakt. Vul de tomaten met het gehakt en zet er het kapje weer op.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk een ovenschaal met olie en schik er de tomaten in. Bestrooi ze met de gruyère en besprenkel met olijfolie. Zet 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij een kapje van de tomaten af en hol ze uit. Laat ze omgekeerd uitlekken.

  2. 2

    Hak de zongedroogde tomaatjes fijn. Meng ze met de parmezaan en de oregano door het gehakt. Vul de tomaten met het gehakt en zet er het kapje weer op.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk een ovenschaal met olie en schik er de tomaten in. Bestrooi ze met de gruyère en besprenkel met olijfolie. Zet 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.