Recept

Gevulde tomaten met gehakt en fetacrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met puree of stokbrood!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het hoedje van de tomaten en hol ze uit, laat ze omgekeerd uitlekken op een vel keukenpapier.

  2. 2

    Meng de kerstomaatjes met de passata en de tijm en breng op smaak met peper, zout en cayennepeper. Doe olijfolie in een ovenschaal en schep er de mengeling in.

  3. 3

    Pel en snipper de knoflook en meng hem onder het gehakt samen met de gesnipperde peterselie, het ei en het paneermeel. Breng op smaak met peper en zout. Vul de tomaten op met dit gehaktmengsel. Leg ze bij de tomatensaus.

  4. 4

    Zet het hoedje van de tomaten weer op de tomaten en verbrokkel er een deel van de feta over. Zet gedurende 35 minuten in de oven.

  5. 5

    Strooi de rest van de feta over de tomaten en werk verder af met de verse oregano.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde tomaten met gehakt en fetacrumble

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!