Gevulde tomaten (2)

Zo maak je ‘t
  1. Snij een kapje van de tomaten af en hol ze uit. Laat ze omgekeerd uitlekken.

  2. Hak de zongedroogde tomaatjes fijn. Meng ze met de parmezaan en de oregano door het gehakt. Vul de tomaten met het gehakt en zet er het kapje weer op.

  3. Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk een ovenschaal met olie en schik er de tomaten in. Bestrooi ze met de gruyère en besprenkel met olijfolie. Zet 30 minuten in de oven.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Gevulde tomaatjes

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Confituur van banaan en mandarijn

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Zomerse pastasalade