Recept

Gevulde coeur de boeuf-tomaten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker gevuld

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 225 °C.

  2. 2

    Spoel de tomaten en snij het deksel eraf. Hol de tomaten voorzichtig uit met een koffielepeltje. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Spoel de paprika, verwijder de zaadjes en leg ze met de snijkant naar onderen op een bakplaat met bakpapier. Bak 5 à 8 minuten in de hete oven, tot het vel zwartgeblakerd is en blaasjes vertoont. Haal uit de oven en laat afkoelen in een afgedekte kom. Pel de paprika en snij het vruchtvlees in blokjes.

  4. 4

    Laat de kappertjes, olijven en ansjovisfilets goed uitlekken. Halveer de olijven en de ansjovisfilets. Spoel de kerstomaten. Snij de korsten van het brood en snij het in blokjes. Pel de knoflook en hak fijn. Meng alles door elkaar met de paprikablokjes, peper en zout.

  5. 5

    Vul de tomaten en zet ze in een ingevette ovenschaal. Bedruppel met een beetje olijfolie, bestrooi met parmezaan en dek de schaal af met aluminiumfolie. Bak 20 minuten in de oven. bedruppen opnieuw met wat olijfolie en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde coeur de boeuf-tomaten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!