Kabeljauw uit de oven met tomaatjes en mozzarella
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kabeljauw uit de oven met tomaatjes en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vis in een ovenschotel

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet een ovenschaal in met olie.

  2. 2

    Kruid de vis met peper en zout. Leg 'm in de ovenschaal. Bestrijk met pesto.

  3. 3

    Pel de ui en de knoflook en hak ze fijn. Meng de ui, knoflook, gehakte kruiden en chilivlokken. Bestrooi er de vis mee.

  4. 4

    Spoel de tomaten en snij ze in partjes. Snij de mozzarella in plakjes. Verdeel ze allebei over de vis en besprenkel met 2 el olijfolie. Bak de vis 30 minuten in de oven.

  5. 5

    Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Strooi ze net voor het serveren over de vis. Lekker met pasta of met gebakken krielaardappeltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet een ovenschaal in met olie.

  2. 2

    Kruid de vis met peper en zout. Leg 'm in de ovenschaal. Bestrijk met pesto.

  3. 3

    Pel de ui en de knoflook en hak ze fijn. Meng de ui, knoflook, gehakte kruiden en chilivlokken. Bestrooi er de vis mee.

  4. 4

    Spoel de tomaten en snij ze in partjes. Snij de mozzarella in plakjes. Verdeel ze allebei over de vis en besprenkel met 2 el olijfolie. Bak de vis 30 minuten in de oven.

  5. 5

    Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Strooi ze net voor het serveren over de vis. Lekker met pasta of met gebakken krielaardappeltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.