Zeebarbeel en asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zeebarbeel en asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zonnig bord

bereiding
  1. 1

    Schil de witte asperges, spoel de groene. Breek van alle asperges de harde uiteinden af. Stoom ze beetgaar (of blancheer ze 8 minuten in gezouten, kokend water).

  2. 2

    Rasp de schil van de sinaasappel en pers het sap uit. Hou enkele korianderblaadjes apart en hak de rest fijn.

  3. 3

    Meng 4 el sinaasappelsap met 4 el olie en 2 el azijn. Roer er de gehakte koriander door en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bak de visfilets in een klontje boter en evenveel olijfolie. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Schik de asperges op de borden en schenk er de dressing over. Leg er de vis bij en werk af met broodcroutons, sinaasappelrasp en korianderblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de witte asperges, spoel de groene. Breek van alle asperges de harde uiteinden af. Stoom ze beetgaar (of blancheer ze 8 minuten in gezouten, kokend water).

  2. 2

    Rasp de schil van de sinaasappel en pers het sap uit. Hou enkele korianderblaadjes apart en hak de rest fijn.

  3. 3

    Meng 4 el sinaasappelsap met 4 el olie en 2 el azijn. Roer er de gehakte koriander door en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bak de visfilets in een klontje boter en evenveel olijfolie. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Schik de asperges op de borden en schenk er de dressing over. Leg er de vis bij en werk af met broodcroutons, sinaasappelrasp en korianderblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.