Kletskoppen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kletskoppen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke koekjes waar je de boter in proeft

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180ºC.

    Laat de boter op kamertemperatuur komen.

  2. 2

    Vermeng de suiker met het amandelpoeder, de bloem en het maagzout. Roer alles door de zachte boter.

  3. 3

    Verdeel het deegje in mini-bolletjes. Leg ze op een vel bakpapier op de bakplaat en druk ze zo dun mogelijk uit. Leg ze op voldoende afstand van elkaar: het deegje zal een beetje uitlopen.

  4. 4

    Bak 5 tot 7 minuten, in het midden van de oven, of tot de koekjes mooi goudbruin zijn.

  5. 5

    Haal ze meteen van het bakpapier en laat ze afkoelen op een rooster.

    Serveer met een 'dame blanche' of geniet ervan bij een kopje koffie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180ºC.

    Laat de boter op kamertemperatuur komen.

  2. 2

    Vermeng de suiker met het amandelpoeder, de bloem en het maagzout. Roer alles door de zachte boter.

  3. 3

    Verdeel het deegje in mini-bolletjes. Leg ze op een vel bakpapier op de bakplaat en druk ze zo dun mogelijk uit. Leg ze op voldoende afstand van elkaar: het deegje zal een beetje uitlopen.

  4. 4

    Bak 5 tot 7 minuten, in het midden van de oven, of tot de koekjes mooi goudbruin zijn.

  5. 5

    Haal ze meteen van het bakpapier en laat ze afkoelen op een rooster.

    Serveer met een 'dame blanche' of geniet ervan bij een kopje koffie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.